skip to Main Content

video NIEUWS

Interview met… Doebud

Arno & Kimberley; Deze 2 toppers zijn hun eigen bedrijf gestart in het helpen van gezinnen die in de reguliere jeugdzorg vastlopen. Elkaar tegengekomen bij CJG waar Arno al werkte en Kimberley nieuw in stapte. Na een tijdje aan elkaar gewend geraakt te zijn, merkte zij dat de samenwerking erg fijn was en zij dezelfde visie delen. Namelijk een andere aanpak. Een andere manier van gezinnen benaderen en helpen.

Lees het interview

Interview met… The Orderly Office

Werk waar je energie van krijgt, klanten ontzorgen en altijd een stap voor blijven. Dit zijn de kenmerken van deze ambitieuze onderneemster die haar eigen bedrijf oprichtte in hoogwaardig office support genaamd The Orderly Office. Met haar jarenlange ervaring als officemanager en bestuurs-ondersteuner staat zij voor jouw bedrijf klaar en ontzorgt zij door het gehele gedeelte van officemanagement/PA uit handen te nemen. Wij stellen je graag voor aan Anita!

Lees het interview

Interview met Smart Sys

Sinds 2020 is Mohannad Alobaid zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf Smart Sys. Deze industriële automatiseringingenieur is in Syrië afgestudeerd en in 2014 naar Nederland gekomen.

Lees het interview.

Interview met…Silverfin

Silverfin biedt een dataplatform in de cloud voor accountantskantoren. Het platform verbetert de efficiëntie, de competitiviteit en de rentabiliteit van compliance- en rapporteringsdiensten.

Lees het interview.

Interview met…Franklin Lopes

Binnen House of Vision zijn veel verschillende ondernemers te vinden. Sinds kort is daar Personal Trainer/Coach Franklin Lopes aan toegevoegd.

Lees het interview met Franklin

Interview met… Ideefabriek

“We gingen op zoek naar een kantoor met opslagruimte. Bij House of Vision is die combinatie mogelijk en de sfeer vonden we ook gelijk heel fijn….”

Lees het interview met Suzanne en Carin

Interview met… Erwin Wils

Sinds een maand of 2 huurt Erwin in House of Vision een kantoor voor zijn praktijk. Je mindset veranderen, dat is iets wat deze PowerMindCoach voor jou kan doen.

Wij stelden hen een aantal vragen.

Interview Julius Middel van PartnerServices.nl

Sinds kort huurt Julius een werkplek in House of Vision en graag stellen wij hem aan je voor. Wij stelden hem 5 vragen om hem beter te leren kennen.

Wij stelden hen een aantal vragen.

Interne verhuizing!

Onze huurder APM Metselwerken komt in een nieuw vrijgekomen kantoor en gaat, door de groei die dit bedrijf doormaakt, een ruimer kantoor huren.

Wij stelden hen een aantal vragen.

Interview Michael de Kraa

“Hoe cool zou het zijn, om samen met je kind, zijn of haar eerste echte festival te beleven?” Dat zou toch gaaf zijn? Graag stellen wij Michael de Kraa aan jullie voor. Eigenaar van Business Center House of Vision. Voor de ondernemers een bekend gezicht want Michael heeft er voor zijn eigen onderneming “De Tijdmachine” ook een kantoor. Hij is hier bijna dagelijks aanwezig en maakt met iedereen ‘s ochtends een gezellig praatje.

Vijf vragen aan.. Ivo Philipsen  

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Ivo Philipsen en hoe hij werd geïnspireerd door de Amerikaanse FIRE-beweging.

Interview met Laman Auto’s

Binnen House of Vision zijn diverse ondernemers gevestigd van zorgprofessionals tot financiële dienstverleners. We zijn trots op die diversiteit en geloven dat je als ondernemers van elkaar en elkaars sector kunt leren. We stellen daarom graag de bedrijven binnen House of Vision even voor. We spreken met Don Laman, eigenaar van Laman Auto’s en gespecialiseerd in de verkoop van hybride modellen, plug-ins en volledig elektrische auto’s.

Vijf vragen aan.. Michael van Sombroek 

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Michael van Sombroek en hoe zijn Golf Academy in House of Vision terecht kwam.

5 vragen aan.. Don Laman van Laman Auto’s

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Don Laman, eigenaar van Laman Auto’s en gespecialiseerd in elektrische auto’s.

Interview met High Tech Content

Binnen House of Vision zijn diverse ondernemers gevestigd van zorgprofessionals tot financiële dienstverleners. We zijn trots op die diversiteit en geloven dat je als ondernemers van elkaar en elkaars sector kunt leren. We stellen daarom graag de bedrijven binnen House of Vision even voor. We spreken met Harm Wijsman, oprichter van HighTech Content. Hij verzorgt Marketing-as-a-Service voor techbedrijven.

5 vragen aan.. Frank Fielemon van Omzetcoach.nl

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Franck Fielemon, oprichter van Omzetcoach.nl.

Interview met Sander

Hoe beheer je een business center van 2000 m2? En hoe zorg je ervoor dat de 35 ambitieuze ondernemers tevreden huurders blijven? Sander van den Arend is de beheerder van House of Vision. Tot een paar jaar gelden was hij zelf nog ondernemer met een kantoorruimte in het business center. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het facility management en is hij hét vertrouwde gezicht voor ondernemers binnen House of Vision.

Back To Top