skip to Main Content

Vijf vragen aan.. Michael van Sombroek 

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Michael van Sombroek en hoe zijn Golf Academy in House of Vision terecht kwam.

5 vragen aan.. Don Laman van Laman Auto’s

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Don Laman, eigenaar van Laman Auto’s en gespecialiseerd in elektrische auto’s.

Interview met High Tech Content

Binnen House of Vision zijn diverse ondernemers gevestigd van zorgprofessionals tot financiële dienstverleners. We zijn trots op die diversiteit en geloven dat je als ondernemers van elkaar en elkaars sector kunt leren. We stellen daarom graag de bedrijven binnen House of Vision even voor. We spreken met Harm Wijsman, oprichter van HighTech Content. Hij verzorgt Marketing-as-a-Service voor techbedrijven.

5 vragen aan.. Frank Fielemon van Omzetcoach.nl

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘5 vragen aan..’ stellen we de huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Franck Fielemon, oprichter van Omzetcoach.nl.

Interview met Sander

Hoe beheer je een business center van 2000 m2? En hoe zorg je ervoor dat de 35 ambitieuze ondernemers tevreden huurders blijven? Sander van den Arend is de beheerder van House of Vision. Tot een paar jaar gelden was hij zelf nog ondernemer met een kantoorruimte in het business center. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het facility management en is hij hét vertrouwde gezicht voor ondernemers binnen House of Vision.

Back To Top