skip to Main Content

Hoe kun je beter laten zien wie je bent als Business Center dan de verhalen achter de gevestigde ondernemingen te vertellen. Onze ondernemers maken immers de sfeer! In de rubriek ‘interview’ stellen we onze huurders een aantal vragen. Waar staat je onderneming voor? Wat is jouw doel met je onderneming? En voor wie ben je er? Lees verder voor het verhaal van Silverfin, het van origine Belgische dataplatform bedrijf.

Mijn naam is Maurice Beemster en ik werk voor Silverfin. Dat is van origine een Belgisch bedrijf, maar naast België is het ook actief in het VK,  Luxemburg en vele andere landen. Sinds 3 jaar heeft het zich in Nederland gevestigd. Het bedrijf zelf is 9 jaar geleden begonnen en bezit inmiddels 89% van de markt in België. Wij bieden een dataplatform in de cloud voor accountantskantoren. Ons platform verbetert de efficiëntie, de competitiviteit en de rentabiliteit van compliance- en rapporteringsdiensten, daarbij geeft het kantoren de mogelijkheid om nieuwe adviesdiensten te ontwikkelen en aan te bieden. We spreken eigenlijk over een mogelijk optimalisatie van alle interne processen welke van toepassing zijn op het kantoor na de vastlegging van de gegevens in de boekhouding. Momenteel werken we vanuit Nederland met 5 man.

Waar zie je Silverfin over 5 jaar?

Dan hebben we in onze vestiging in Nederland 20 tot 25 man personeel in dienst en bezitten we 40% van de Nederlandse markt.

Wat is jullie meest uitdagende opdracht tot nu toe?

We hebben alle Baker Tilly kantoren aangesloten bij Silverfin. Dit betrof alle medewerkers van de samenstelpraktijk. Dit betekende dat we uiteindelijk zo’n 150 mannen en vrouwen binnen 1 maand hebben opgeleid in het Silverfin-systeem. We hebben dit in samenwerking met medewerkers van Baker Tilly gedaan waarbij ook de directie zijn medewerking heeft verleend in de vorm van een introductiefilm. Hierin lieten ze zien waarom ze met Silverfin aan de slag willen gaan. Dat was spannend en uiteindelijk heeft iedereen de opleiding afgerond en zijn ze er heel positief over.

Hoe zijn jullie bij House of Vision terecht gekomen?

Wij hadden een kantoor in Amsterdam. Dit kantoor werd te druk en was ook niet echt onze ruimte zodat het soms lastig was om prospects, klanten en/of leveranciers uit te nodigen. We zochten ook een meer centrale plek, want de Nederlandse collega’s komen uit Heemstede, Den Haag en Rotterdam dus Leiden/Voorschoten was voor ons betere locatie. Na wat ‘Googelen’ vonden we House of Vision. De foto’s spraken erg aan en ben ik een keer gekomen voor een proefdag. Dat is goed bevallen en zodoende zijn we hier terecht gekomen. We hebben het erg naar ons zin!

Wil je meer weten over Silverfin? Check www.silverfin.com

Back To Top