skip to Main Content

OVER ONS

Over House of Vision

Missie en visie

House of Vision wil hét business centrum zijn voor ondernemers in de regio: een bruisende hotspot voor enthousiaste ondernemers waar zij zorgeloos hun bedrijf kunnen runnen en sparringspartners vinden bij één van de vele ondernemers gevestigd in House of Vision. Daarom willen we meer zijn dan slechts de ‘verhuurder’. We zijn er voor ondernemers en willen een inspirerende, huiselijke werkomgeving bieden aan professionals in verschillende branches. We denken flexibel mee met onze ondernemers door alle denkbare faciliteiten te bieden voor een vast bedrag. Zo staat u als ondernemer nooit voor verrassingen.

Wat vinden we binnen House of Vision belangrijk?

Flexibiliteit

Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuur aan ondernemers weten we als geen ander dat flexibiliteit essentieel is. Werkruimte bieden aan ondernemers betekent voor ons letterlijk ‘ruimte’ bieden, bijvoorbeeld voor nieuwe medewerkers of (tijdelijke) opslag van producten. Maar flexibiliteit zit hem ook in het personaliseren van kantoorruimtes en 24/7 open zijn – ook in weekenden, avonden en op feestdagen.

Persoonlijke aanpak

Bij House of Vision houden we van een persoonlijke aanpak. Onze voormalig ondernemer en huidige beheerder Sander is, samen met onze officemanager Maaike, uw vaste gezicht binnen House of Vision en het aanspreekpunt voor al uw vragen en verzoeken. Ook wordt er vaak gezamenlijk geluncht in ons huiselijke atrium en wordt er regelmatig gezellig geborreld en gebarbecued.

Representatieve indruk

Als ondernemer zijn uw netwerk en klantenbestand ontzettend belangrijk! Met een werk- of kantoorruimte bij House of Vision maakt u gegarandeerd een goede, representatieve indruk bij uw bezoekers. Of het nu gaat om leveranciers, klanten of patiënten House of Vision biedt u de mogelijkheid om zakelijke relaties op een professionele manier te ontvangen.

Over het pand

Centraal gelegen tussen Leiden en Den Haag staat House of Vision, ons business center van maar liefst 2000 m² aan werk-, magazijn- en vergaderruimtes. Het pand telt twee verdiepingen die onderverdeeld zijn in kantoren van twee tot zes werkplekken, vergaderruimtes, en een sfeervolle entree in ons atrium met bar. Hier vindt u een royale, gezamenlijke ruimte die kan dienen als wachtruimte of als centrale ontvangstruimte voor relaties. Ook beschikt House of Vision over een uniek magazijn van 500 m², voor opslag- en palletplaatsen en is er een in-house fitnessruimte beschikbaar voor de huurders.

Back To Top