skip to Main Content

Binnen House of Vision zijn diverse ondernemers gevestigd van zorgprofessionals tot financiële dienstverleners. We zijn trots op die diversiteit en geloven dat je als ondernemers van elkaar en elkaars sector kunt leren. We stellen daarom graag de bedrijven binnen House of Vision even voor. We spreken met Don Laman, eigenaar van Laman Auto’s en sinds juli 2021 gevestigd in House of Vision.

Wat doe je?

Ik ben gespecialiseerd in elektrische auto’s. Ik verkoop hybride modellen, plug-ins en volledig elektrische auto’s. Daarnaast help ik klanten ook met zoekopdrachten. Vaak hebben mensen al wel een lijstje met wensen en specificaties van een auto. Ik help hen een model te vinden dat daarbij aansluit en bij een betrouwbare partij aangeschaft kan worden. Ik ben dan ook geen hardcore autoverkoper. Ik vervul meer een adviseursrol. Leuk als er een match tussen mijn voorraadmodellen zit, maar als de perfecte auto bij een ander te koop wordt aangeboden is dat ook goed. Als mijn klanten maar met een grote glimlach wegrijden.

Voor wie ben je er?

Voor iedereen die elektrisch wil (gaan) rijden. Al wordt dat natuurlijk meer en meer de toekomst van ons allemaal! Onbekend is onbemind zeg ik vaak. Nu zien mensen vooral nog beren op de weg. Je zou niet ver genoeg kunnen rijden, het zou te duur zijn, tijdverlies hebben door het laden. Maar dat valt hartstikke mee. Sterker nog, er zijn natuurlijk ook veel voordelen aan elektrisch rijden. Zo heb je nauwelijks onderhoudskosten, draag je bij aan een schonere wereld en betaal je geen wegenbelasting.

Welk probleem los je op?

Dat kan heel specifiek een zoekopdracht zijn, maar ik zie het ook als een hoog-over doel om mensen bewust te maken van hun carbon footprint en de oplossingen die binnen handbereik zijn. Mijn ultieme wens is dan ook om elektrische auto’s te laten rijden op eigen gespaarde zonne-energie en uitstoot te reduceren tot dicht bij de nul. Klimaatneutraal moet immers over een aantal jaar al de standaard zijn en hoop daar op deze manier aan bij te dragen.

Back To Top