skip to Main Content

Arno & Kimberley; Deze 2 toppers zijn hun eigen bedrijf gestart in het helpen van gezinnen die in de reguliere jeugdzorg vastlopen.

Elkaar tegengekomen bij CJG waar Arno al werkte en Kimberley nieuw in stapte. Na een tijdje aan elkaar gewend geraakt te zijn, merkte zij dat de samenwerking erg fijn was en zij dezelfde visie delen. Namelijk een andere aanpak. Een andere manier van gezinnen benaderen en helpen.

Niet de gebaande paden, na zo’n 15 jaar in de jeugdzorg werd het tijd om samen een eigen onderneming op te gaan starten. De vrijheid hebben om de hulp te bieden op de manier die zij geloven dat het beste is voor de gezinnen. Geen oordeel, je mag mens zijn, het probleem aanpakken terwijl het zich voordoet in plaats van achteraf en dan tot de kern kunnen komen. De woorden “crisis, avond, achtervolging, heftig” zijn hen niet vreemd. Samen stappen zij een gezin in, ondersteunen wanneer het gezin het nodig heeft, en iedereen heeft een ‘Bud” zodat zij allen worden gehoord.

Inzetten op bewustwording en buiten vaste tijden bereikbaar zijn, is onderdeel van wat hen onderscheid met de reguliere jeugdzorg. Er zijn al heel wat gezinnen die hen erg dankbaar zijn en er weer vertrouwen in hebben. ”Daar doen we het voor!”

DoeBud heeft het lef om gezinnen op een andere manier te helpen. Deze oprechte, echte mensen zijn warm en bieden échte hulp. Binnen House of Vision hebben zij een gezellig kantoor en wordt er regelmatig een boks-sessie bij de personal trainer ingepland om zelf ook even lekker stoom af te blazen en fit te blijven. Wij vinden deze huurders echte toppers!

Meer weten over DoeBud? Bekijk de website www.doebud.nl

Back To Top