skip to Main Content

Interne verhuizing! Onze huurder APM Metselwerken komt in een nieuw vrijgekomen kantoor en gaat, door de groei die dit bedrijf doormaakt, een ruimer kantoor huren.

Wij stelden hen een aantal vragen.

Wat is APM voor een bedrijf?

Het is een bedrijf die metselwerk, voeg-, lijm- en isolatiewerk verricht. De naam APM staat voor Authentiek Professioneel Metselwerken. Wij bestaan uit 2 compagnons, de administratie en er werken tegenwoordig zo’n 30-40 man voor ons waarvan de meeste ZZP-ers zijn.

Wie is jullie doelgroep?

Wij werken vooral voor nieuwbouwprojecten. Momenteel is er echter veel vraag en weinig aanbod van goede metselaars, hierdoor werken we nu dus ook veel voor particulieren.

Wat is jullie doel met dit bedrijf?

Voor ons is het belangrijk om goede kwaliteit en mooi werk af te leveren en werken dus ook uitsluitend met kwalitatief goed personeel. Ook vinden wij het belangrijk een goede band met het personeel te hebben en menselijk te blijven als werkgever.

Ten slotte, hoe zijn jullie bij House of Vision terecht gekomen en hoe bevalt het?

Wij hoorden erover via een oom die al een kantoor huurde daar en een vriend die de eigenaar ook goed kent. De sfeer is hier super, het is gezellig en de mix van allerlei ondernemers bij elkaar is ook nog eens handig. Wij hebben hier in het pand bijvoorbeeld ook onze nieuwe account gevonden waar we heel blij mee zijn.

Back To Top