skip to Main Content

Sinds kort huurt Julius een werkplek in House of Vision en graag stellen wij hem aan je voor. Wij stelden hem 5 vragen om hem beter te leren kennen.

Kun jij jezelf voorstellen?

Ik ben Julius Middel, 44 jaar, woonachtig in Leiderdorp, liefhebber van wining & dining en ik ben zomers met mijn vrienden veel op de wateren van de Kaag te vinden in mijn sloepje.

Met PartnerServices.nl faciliteer ik, als allround freelance consultant, aan opdrachtgevers op het gebied van ontwikkelen en implementeren van marketing, communicatie en salesstrategieën. Met mijn 25 jaar brede ervaring binnen de marketing scope in B2B en B2C kan ik goed begeleiden en ontzorgen.

Hoe start jij je dag?

Ik heb als ondernemer sterk wisselende dagen met diverse opdrachtgevers en ben eigenlijk 24/7 bezig, waaronder ook in het weekend. Dus ik heb geen vast ritueel ’s ochtends. Het is juist zo fijn dat je als ondernemer de vrijheid hebt dat zelf te bepalen en geen dag hetzelfde is.

 Wat is je doel voor je bedrijf?

Graag zou ik PartnerServices.nl verder willen uitbreiden in de toekomst. De komende jaren wil ik dus opdrachtgevers en klanten blijven faciliteren op marketing en communicatie vraagstukken vanuit mijn freelance consultancy-rol.

Wat is jouw grootste uitdaging tot nu toe geweest?

 Allergrootste uitdaging is lastig te zeggen, maar ik kan wel vertellen waar mijn uitdaging op dit moment ligt. Er is een opdrachtgever, HVEG Fashion Group, die een nieuw merk zonne- en leesbrillen in de markt wil gaan zetten. Dit gaat om Five2One-Eyewear.com die duurzame brillen maakt van 5 gerecyclede plastic flesjes (vandaar de naam). Het is de bedoeling dat ik de website en webshop ga opzetten hiervoor. Voor mij is de uitdaging om een unieke manier te vinden om dit te positioneren. Een superleuke uitdaging dus!

Tenslotte…Waarom huur je bij House of Vison?

Enerzijds vind ik het prettig een kantoor buiten huis te hebben zodat ik klanten kan ontvangen en hier zijn alle vergaderfaciliteiten ook nog eens bij dus dat is een grote pré. Daarnaast is het fijn om met meerdere ondernemers te spreken die ook vanuit hier werken. En bovendien ken ik de eigenaar ook al van jongs af aan dus vandaar dat ik locatie al kende. En vergeet ook niet: het gemak van parkeren voor de deur, en de Versmarkt Van der Valk vlakbij 😉

Back To Top