skip to Main Content

Hoe beheer je een business center van 2000 m2? En hoe zorg je ervoor dat de 35 ambitieuze ondernemers tevreden huurders blijven? Sander van den Arend is de beheerder van House of Vision. Tot een paar jaar gelden was hij zelf nog ondernemer met een kantoorruimte in het business center. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het facility management en is hij hét vertrouwde gezicht voor ondernemers binnen House of Vision.  

Wat doe je bij House of Vision?

Allereerst ben ik het aanspreekpunt voor ondernemers hier. Mijn doel is dat de ondernemers in het pand zorgeloos kunnen blijven ondernemen op een prettige werkplek waar zij zich volledig kunnen focussen op hun bedrijf. Mijn rol is heel divers. Ik paar veel met de ondernemers binnen House of Vision. Zo lukt het regelmatig om ondernemers aan elkaar te koppelen voor een samenwerking en praten we regelmatig over mogelijke verbeteringen binnen House of Vision. Ook geef ik rondleidingen aan potentiële nieuwe huurders en verzorg ik de introductie van nieuwe huurders. Ik probeer nieuwe ondernemers zich snel thuis te laten voelen en wegwijs te maken binnen het gebouw. Plug and play opstarten noem ik het maar.

Verder zorg ik ervoor dat het pand draaiende blijft: van de beveiliging en schoonmaak tot het managen van de verbouwingen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb jarenlang een eigen zaak gehad, een aannemersbedrijf. De mentaliteit van een ondernemer heb ik nog steeds. Ik kan mij daarom goed verplaatsen in de ondernemers hier en begrijp als geen ander hoe fijn het is als de verhurende partij flexibel is en met je mee wil denken. Daarom ga ik altijd op zoek naar een passende oplossing. Daarnaast is het natuurlijk heel handig als je als beheerder veel onderhoud zelf kunt doen. Zoals een muur verven in huisstijl kleuren of een wandje plaatsen in een kantoorruimte. Een typisch voorbeeld van hoe wij zo flexibel mogelijk willen zijn.

Wat is House of Vision voor jou in 3 woorden?

Huiselijk, vriendschappelijk en laagdrempelig.

Wat is jouw doel binnen House of Vision?

Ik hoop dat ik binnen House of Vision het vertrouwde gezicht kan zijn voor alle ondernemers. Ik wil ze vastigheid bieden op een plek waar je je thuis voelt. Verder hoop ik ook nog een aantal gave verbeteringen aan het pand door te voeren. Zo zijn we nu bezig met het optimaliseren van een aantal ruimtes om ze efficiënter in te delen. Daar ontstaan ook weer een aantal mooie kantoorruimtes uit waar we hopelijk weer nieuwe, enthousiaste ondernemers in mogen verwelkomen.

Ik hoorde iets over een interne competitie?

Er wordt hard gewerkt hier, maar gelukkig is er ook tijd voor ontspanning zo nu en dan! Regelmatig maken we even ons hoofd leeg hier en zoeken we de afwisseling in een potje tafeltennis. Op de ranglijst sta ik er best redelijk voor. Ik heb Viktor, Mike en Thomas van de tafel gespeeld. Daar moet ik wel bijzeggen dat dat buiten was. Met meewind. Ach, tafelvoetbal s sowieso meer mijn ding!

Back To Top