skip to Main Content

Sinds 2020 is Mohannad Alobaid zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf Smart Sys. Deze industriële automatiseringingenieur is in Syrië afgestudeerd en in 2014 naar Nederland gekomen. Maar wat doet Smart Sys industriële automatisering nu eigenlijk?

Mohannad woont sinds 2016 in Voorschoten met zijn gezin. Nadat hij bij diverse bedrijven heeft gewerkt, heeft hij de beslissing genomen om zijn eigen onderneming te starten. Met een WO-diploma op zak én 15 jaar ervaring is hij Smart Sys begonnen. Het is een bedrijf dat hoge kwaliteit analytische oplossingen biedt aan bedrijven binnen de industriële sector. Dus als iets geautomatiseerd moet worden, zoals bijvoorbeeld optimalisatie van een productieproces, machinebesturingen dan voorziet Smart Sys hiervoor het bedrijf van een oplossing.

Binnen Smart Sys wordt ervaring geboden aan machinebouwers, productiebedrijven met engineering (zowel software als hardware) en de uitvoering van automatiseringsprojecten. Zo bouwen ze bijvoorbeeld ook besturingskasten of schakelkasten.

Wanneer Mohannad verteld over zijn werk, merk ik zijn gedrevenheid. Het is heel knap dat hij een eigen bedrijf is gestart terwijl hij toen pas 6 jaar in Nederland was. Met de taalbarrière en het wennen aan de Nederlandse cultuur is dat niet altijd makkelijk, maar met zijn passie en ervaring groeit zijn bedrijf en werkt hij hard om zijn doelen te behalen.

Want hoe ziet Smart Sys er over 5 jaar uit? Een grotere naamsbekendheid, veel bedrijven bedienen en meer man in dienst hebben. Op dit moment groeit hij naar meer activiteiten en wil hij op termijn ook zijn personeel gaan uitbreiden. Met zijn motto “samenwerken, samen leren en samen groeien” moet dat vast gaan lukken!

We zijn blij met jou als huurder binnen House of Vision en wensen jou veel succes met Smart Sys.

Wil jij nog meer weten van Smart Sys? Bekijk de website : www.smart-sys.nl

Back To Top