skip to Main Content

1 Kan jij jezelf en jouw bedrijf kort voorstellen?

Omzetcoach.nl helpt ondernemers bij het behalen van hun omzetdoel. Dat doen we door samen met de ondernemer te werken aan het verhogen van de verkoopeffectiviteit van de ondernemer en zijn commerciële team. Denk daarbij aan het verbeteren van verkoopvaardigheden en het optimaliseren van verkoopprocessen en leadbronnen. Momenteel werken we vanaf drie locaties in Nederland met een team van acht mensen aan het succes van onze klanten.

2 Wat is jouw meest uitdagende klant/opdracht geweest?

Die moet nog komen! In de afgelopen vier jaar werkten we voor ruim 800 grote en kleine organisaties van VodafoneZiggo, de gemeente Den Haag en verschillende MKB bedrijven tot ZZP’ers die goed zijn in hun vak maar moeite hebben met het commerciële proces.

3 Wat is jouw grootste doel in jouw bedrijf?

Onze missie is om klanten succesvoller te maken. Dat gaat gepaard met het ontwikkelen van duurzame klantrelaties en het opbouwen van een sterk team.

4 Waar begin jij je dag altijd mee?

Meestal met het checken van mijn LinkedIn meldingen. Dit zakelijke social media platform is onze belangrijkste leadbron.

5 Hoe zou je ondernemers in de regio overtuigen om hier ook te komen werken?

House of Vision is een klein en compact bedrijfsverzamelgebouw met een informele cultuur. Het voelt als ons eigen bedrijfspand. Naast de gebruikelijke faciliteiten is er ook een eigen gym daar wordt door onze medewerkers graag gebruik van gemaakt.

Back To Top