skip to Main Content

Binnen House of Vision zijn veel verschillende ondernemers te vinden. Sinds kort is daar Personal Trainer/Coach Franklin Lopes aan toegevoegd die de fitnessruimte huurt. Vanuit hier traint en coacht hij zijn klanten en wordt zijn eigen PT-studio steeds mooier.

Franklin is een trotse vader van twee kinderen, een dochter van 25 en een zoon van 21 jaar. Op zijn 14e is Franklin begonnen met kickboksen. Zijn liefde hiervoor heeft hij wegens een blessure niet kunnen voortzetten maar is toen verder gegaan met boksen. Dit heeft hij op hoog niveau gedaan en is 5x in alle boksklassen Zuid-Hollands kampioen en Nederlands kampioen boksen in A en B klasse geweest. Vanaf B klassen is Franklin door de Nederlandse boksbond geselecteerd. In New York heeft hij bovendien op professioneel niveau gebokst, waar hij 10 maanden woonde en trainde in de gym waar legendes als Muhammed Ali en Mike Tyson ook trainde. Helaas liep het leven anders en is de droom qua boksen niet uitgekomen.

Maar positief en krachtig als Franklin is, heeft hij doorgezet en de juiste mensen om zich heen verzamelt. Doen waar je echt gelukkig van wordt. Mensen helpen sterker te worden, helpen hun doelen te behalen. Discipline en doorzettingsvermogen en jezelf uitdagen en bereid zijn er alles voor over te hebben.

Jezelf uitdagen is iets wat hij graag doet, zoals bijvoorbeeld een tijdje terug; Een challenge waarbij je gedurende 33 dagen, meer dan 45 uur per week werken en trainen met niet meer dan 5 uur slaap per nacht. Het resultaat mocht er zijn, mentaal sterker en met diverse soorten trainingen het laagste vetpercentage voor zichzelf bereikt. En spiermassa was alleen maar geworden. En dat hij daarna ook nog eens Mister Senior Nederland is geworden, kán geen toeval zijn!

Heb jij interesse in personal training, duo training of small group training op gebied van fitness, (kick-) boksen en voedingsadvies? Stuur Franklin een berichtje en probeer zelf deze inspirerende trainingen!

Check voor meer info: (link naar website: www.franklinlopespt.nl/ Instagram account: coach_franklin_lopes) E: info@franklinlopespt.nl

Back To Top