skip to Main Content

Kunnen jullie jezelf voorstellen?

Wij zijn Suzanne en Carin. Vanaf de middelbare school zijn wij vriendinnen. In de Duitse les hebben wij elkaar ontmoet en sindsdien onafscheidelijk. We reden elke dag samen op de scooter naar school en hadden thuis contact via een walkietalkie, aangezien wij heel dicht bij elkaar woonden. Inmiddels zijn we naast vriendinnen ook eigenaar van www.Ideefabriek.com

Wat doet jullie bedrijf en hoe is het ontstaan?

Wij zijn in 2016 gestart met Ideefabriek. Het is altijd een droom geweest om samen een bedrijf te starten. Op een avond in de kroeg besloten we het concreet te maken. Op een bierviltje schreven wij onze ideeën op. Onze creativiteit bleek de gedeelde passie. Een origineel verjaardagscadeau of afscheidscadeau voor een collega? Laat dat maar aan ons over. Zo is Ideefabriek ontstaan: bedrijven en consumenten helpen om bijzondere momenten onvergetelijk te maken.

Wat is jullie doel?

Allebei fulltime aan ons bedrijf werken en het team uitbreiden met mensen die ons kunnen ondersteunen. Tot nu toe gaan we de goede richting op! Tegelijkertijd willen wij wel authentiek blijven. De ideeën, de blogs, de creatie: het is eigen content. Het is juist onze kracht om het bedrijf zo persoonlijk en authentiek mogelijk te behouden.

Wat was jullie leukste opdracht tot nu toe?

Het bedrijf Olifant Media was op zoek naar een pakket met een maatschappelijke impact voor de klanten. In overleg kwamen wij uit op het adopteren van een olifant. Elke klant kreeg vervolgens een kraampakket, om de nieuwe aanwinst aan te kondigen. Denk aan beschuit met muisjes, wenskaart op maat en een certificaat van de geadopteerde olifant. Het is mooi om bij zo’n opdracht van concept tot uitvoering betrokken te zijn.

Hoe zijn jullie bij House of Vision terecht gekomen?

Werken vanuit huis was geen optie meer: de zolder werd te klein. We kregen pallets binnen en alle dozen die daarop stonden moesten we dan helemaal naar boven tillen. We gingen op zoek naar een kantoor met opslagruimte. Bij House of Vision is die combinatie mogelijk en de sfeer vonden we ook gelijk heel fijn. Een goede beslissing geweest!

Back To Top