skip to Main Content

Interview Michael de Kraa

“Hoe cool zou het zijn, om samen met je kind, zijn of haar eerste echte festival te beleven?”

Dat zou toch gaaf zijn? Graag stellen wij Michael de Kraa aan jullie voor. Eigenaar van Business Center House of Vision. Voor de ondernemers een bekend gezicht want Michael heeft er voor zijn eigen onderneming “De Tijdmachine” ook een kantoor. Hij is hier bijna dagelijks aanwezig en maakt met iedereen ‘s ochtends een gezellig praatje.

Wie ben je en wat doe je bij House of Vision?

Ik werk vanuit dit pand voor diverse ondernemingen. Op dit moment ben ik met een nieuwe onderneming bezig die vanuit mijn passie is ontstaan; In het verleden ben ik mede-eigenaar van een evenementenbureau geweest en het bloed blijkt toch te kruipen waar het niet gaan kan. Mijn nieuwe onderneming is het neerzetten van een nieuw soort evenement. Maar je wil wel graag wat unieks neerzetten, dus ben ik gaan denken vanuit mijn persoonlijke beleving. Hoe cool zou het zijn, om samen met je kind, zijn of haar eerste échte festival te beleven? Een grootschalig kinderfestival genaamd “Tijdmachine” waar fantasie, attracties, muziek, sport en je favoriete artiesten samenkomen? Dit concept zijn we momenteel aan het uitwerken met een team waarbij ik eindverantwoordelijk ben voor het bewaken van het concept van het event.

Wat is het doel van je onderneming?

Ik zou willen dat kinderen (en ouders) een onvergetelijke leuke dag beleven en staan te trappelen om er volgend jaar weer bij te zijn. Dit moet het grootste Kinderfestival van de Benelux te worden, dat zou toch gaaf zijn!

Daarnaast wil ik ook graag kinderen die verbonden zijn aan een goed doel erbij betrekken met “Stichting Tijdmachine” die een exclusieve extra festival dag kan bieden voor deze kinderen. We zijn hierover in gesprek met mogelijke samenwerkingen met sponsoren en mediapartners.

Waar begin je dag mee?

Een lekker bakkie koffie, wel met (te)veel suiker. Dan maak ik meestal even een praatje met wat andere huurders, bekijk ik mijn werkzaamheden die dag en neem ik de To Do’s door met Maaike, Project Manager van  Kids festival de Tijdmachine, en dan ga ik aan de slag.

Waarom House of Vision?

Hahaha! Nou ik ben niet bepaald objectief, dus zeg ik zoals WC-Eend dat ooit ook deed:

“Wij van House of Vision, raden House of Vision aan als ultieme werkplek of kantoor voor kleine bedrijven en ZZP-ers.” 😉

Wat zou je leukste klant / opdracht zijn voor je nieuwe onderneming?

Dat de kinderen bij het eerste festival het terrein aflopen en gelijk weer vragen wanneer de volgende keer is omdat ze daar dan weer graag bij willen zijn!

Back To Top