skip to Main Content

Sinds een maand of 2 huurt Erwin in House of Vision een kantoor voor zijn praktijk.

Je mindset veranderen, dat is iets wat deze PowerMindCoach voor jou kan doen. Toen hij ooit afstudeerde aan de TU in Delft als elektrotechnisch ingenieur, had hij nooit kunnen bedenken dat hij een eigen praktijk zou starten…

Om te ervaren en begrijpen wat Erwin precies doet, mocht ik een ervaringssessie ondergaan. Zijn praktijk is netjes en “zen” ingericht. Certificaten, diploma’s en een mooi schilderij van zijn kinderen aan de muur. En er hangt een glazen plaat met het “Profitable Passion Program”, zijn modules om van jou een betere ondernemer of sterker persoon te maken. Je kunt ze onafhankelijk, of in combinatie met elkaar, bij hem afnemen. Eén onderdeel ervan is hypnotherapie.

Iets waar Erwin zelf eigenlijk heel angstig voor was, omdat hij dacht dat je dan zelf geen controle meer hebt. Gelukkig bleek dat helemaal niet zo te zijn en is hij er zelfs goed in om met iemand zijn onderbewustzijn te praten.

Toen hij in 2017 volledig voor zichzelf begon als coach kwam alles samen; mensen helpen met hun innerlijke processen op te lossen en voor hem de uitdaging hen hierbij te helpen.

Ondertussen ben ik nieuwsgierig naar de hypnose geworden dus stelt Erwin een kleine challenge voor. Een hypnose test die uit 3 opdrachten bestaat.

In de eerste opdracht vroeg Erwin mij om mijn hand zo hoog mogelijk op te steken.

Dat deed ik, terwijl ik in mijn stoel zat.

Vervolgens was de 2e opdracht om hoger te reiken dan de eerste keer. Ik stond op en kwam uiteraard een stuk hoger 😉

De derde opdracht was een vraag. Waarom probeerde ik bij de eerste opdracht niet gelijk op mijn allerhoogst te reiken? Ik had bijvoorbeeld ook op een stoel kunnen gaan staan en tot het plafond kunnen reiken? Tja, daar zat wel wat in. Leek me nogal overdreven, was mijn antwoord.

En zo besefte ik dat je onbewust altijd bezig bent met kaders, sociale verwachtingen en zo jezelf beperkingen oplegt.

Dat is ook precies wat Erwin zijn cliënten probeert mee te geven; Je kunt meer dan je denkt, het is de mindset die ertoe doet. Zo communiceert Erwin op een non-verbale manier met je onderbewustzijn. Hij noemt zichzelf ook wel een verhalenverteller van het onderbewustzijn. Tijdens de sessie ben ik volledig bewust geweest en in controle gevoeld terwijl ik heel ontspannen in de relaxstoel lag te luisteren naar de verhalen. Het is natuurlijk niet zo, dat je in één keer je hele mindset hebt omgezet. Dus heeft die ene sessie mij veranderd? Dat kan ik (nog) niet zeggen maar ik voel wel meer ontspanning in mijn lichaam en geest. Ik denk dat mensen zich heel prettig voelen en hij heeft veel vakkennis. Ben jij een ondernemer die het beste uit zichzelf wil halen en je bedrijf een boost geven? Dan zou ik Erwin zeker aanraden. Zelfs internationaal is Erwin actief onder de naam “Millionaire Life Strategy” en hoopt zijn bedrijf over een paar jaar internationaal met een backoffice en franchise te kunnen uitbreiden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website www.powermind.coach voor meer informatie.

Back To Top