skip to Main Content

De Leidse Maxime Hemmes (toen Bergers) is 8 jaar geleden voor de liefde verhuisd naar Voorschoten. Gelukkig is haar stadje Leiden nog dichtbij en is ze er nog regelmatig te vinden.

Inmiddels is Maxime 4 jaar getrouwd en heeft zij een dochter van 2 jaar, en 2 stiefzonen van 8 en 19 jaar. Elke dinsdagavond eten zij met de hele familie, wat ze ook wel ‘de bende van ellende” noemt en heeft ze zo een druk bestaan.

Altijd heeft zij passie gehad voor styling en inrichting. Nadat ze hun huis hadden gekocht, ontworpen en ingericht wist ze, dat dít is wat ze wil doen. Zo is het idee ontstaan om voor zichzelf te starten en is in 2020 Studio POS opgericht. Hiermee is de droom om een eigen  interieuradviesbureau te starten een feit. Professional organizing (opruimcoach) en interieurstyling; advies geven aan particulieren en bedrijven om structuur, overzicht en plezier te brengen.

Om te zien hoe blij een klant kan worden van meer overzicht in een kledingkast of verschillende smaken bij elkaar te brengen in één interieur, dat is wat Maxime energie geeft. Je kunt terecht voor veel diverse diensten. Van opruimcoach, interieurstyling en advies, partystyling, kantoor- en winkelinrichting tot verhuizing. Daarnaast geeft ze ook les aan studenten van de Interieur Academie op locatie hier in House of Vision.

Over de toekomst van Studio POS is Maxime duidelijk. Een gevestigd merk zijn in regio Leiden en wellicht nog eens een eigen winkel/kantoorpand met woonspulletjes in combinatie met woonadviezen en vooral ook goede koffie 😉

Wij wensen Maxime veel plezier & succes bij House of Vision en met Studio POS.

Meer weten over Studio POS? www.studio-pos.nl

Back To Top